Make your own free website on Tripod.com

Arne Stakkestad

Countrylinedansen

Home
My Special Dance Acts
biographie
Countrylinedansen
Familiefoto's
Jessie
Uitstappen
Vakantiefoto's
Tante Sylvia
Noorwegen2005
Zomer2006
Mallorca 2007
Bretagne & Normandie 2008
Zuid Frankrijk 2008
Zuid-Frankrijk 2009
Gardameer 2010
Gardameer 2011
Favoriete Links
Contact

Mijn favoriete hobby is countrylinedancing
 

indyleevoor.jpg

www.indylee.com

indyleebinnen.jpg

Op 20 december 2008 was de cd-release van de nieuwe cd van Indy Lee, "Show it to me". Een avond vol verassingen, waarvan volgende video: http://www.youtube.com/watch?v=lNmPwoNhz20
De cd heeft ruimschoots de al hoog gespannen verwachtingen ingelost. Moeilijk met woorden te beschrijven, gewoon naar luisteren, prachtig. En ik ben dan ook heel trots dat Indy me gevraagd heeft om wat dansen te choreograferen voor deze cd.
Zo zijn "Hitchy Indy" op "Country green" (linedans), en "Indy's mambo" (koppeldans), op "Mister songman" uit mijn pen gevloeid. Ook heb ik nu een linedans klaar op de titelsong "Show it" en binnenkort op "Play with yourself". Ik had Indy Lee al leren kennen als een super country artiest, niet alleen qua stem, waarmee hij spelenderwijs overschakelt van zijn eigen stem naar Elvis en dan weer moeiteloos de hoogste tonen haalt. Maar ook als stand up comedian, waar vele komedie artiesten nog wat van kunnen leren. Hoe hij deze kwaliteiten combineert tijdens een optreden, een streling voor het oog en het oor, en de lachspieren.

indyleeachter.jpg

foto20carol20lyne204.jpg
Carol Lyne

 
In de zomer van 2007 op een benefiet in Eine, sprak Carol Lyne me aan, dat ze bezig was met een cd single uit te brengen, en of ik daar geen dansen kon op choreograferen. Daarop heb ik "Have a little fun" http://www.youtube.com/watch?v=nn_bbzwaWoc een koppeldans en "Hello, goodbye" http://www.youtube.com/watch?v=TshT61mCKZk een linedans geschreven. Ondertussen heb ik Carol leren kennen als een artieste met een prachtige stem, veel x-factor, en dan ook nog eens een heel sympathieke madam. En ik hoop nog veel van haar optredens te mogen genieten.

cdcarollynevoor.jpg

cdcarollyneachter.jpg

Countrydance award nominatie
arne20award201.jpg
7 oktober 2007 Grave NL

Zondag 7 oktober 07 gingen The Magic Boots, The Blackhillscountrydancers en Silver met The Boots & Belts allemaal naar het Pallazzo Theater in Grave NL, waar ik genomineerd was voor de Country Dance Awards. De award ging uiteindelijk naar Colonel Hammonds Four, maar we hebben ons heel goed geamuseerd in een prachtig decor.

Silver
silver2011.jpg

Silver, mijne goede vriend en een kei van een countryzanger. Reeds vele optredens van hem hebben we al mogen meemaken en ik hoop nog heel lang van zijn muziek te genieten. Ook heeft hij al een prachtige cd uit.
Silver's website:
 

Rene Guylline
reneoverthehill.jpg
nieuwe cd, "Over the Hill"

Rene Guylline's website

Rene Guylline, onze favoriete countryzanger. Ontelbare uren hebben we al mogen dansen op zijn optredens, steeds opnieuw weet hij ons te verblijden met veel luister- en dansplezier.Met de jaren mag ik zeggen dat Rene en zijn lieve vrouw Joke onze vrienden zijn geworden.Niet is hij alleen een steengoede muzikant, zanger, songwriter en entertainer, maar hij is ook nog eens ongelooflijk sympathiek,
Dit jaar staat Rene 50 jaar op de planken, en heeft hij zijn langverwachte nieuwe cd uit: "Over the Hill", en zoals ik gehoopt en verwacht had is het een keigoede cd geworden, met prachtige songs op, zoals oa "Cheyenne Woman" en "Move your feet". Het leek me dan ook de ideale gelegenheid om op deze prachtige songs een dans te choreograferen, zodat alle clubs deze kunnen leren, en we allemaal samen voor Rene kunnen dansen.

OOk in september 2007 waren we van de partij in Bellewaerde, vele foto's op de volgende links:
 
 
In 2006 zijn we in Bellewaerde gaan optreden met de Blackhillscountrydancers. Een filmpje daarvan is te zien op de site van de choreograaf van oa "Atomic Polka", Bastiaan van Leeuwen.
http://www.bastiaanvanleeuwen.be/ (kijken bij: Atomic Polka video)

Demo Bellewaerde 2006
demobellewaerde.jpg

't Hof van Commerce
hofvancommerce.jpg
opname videoclip "Niemand grodder" in ons lokaal

In april 2005 kwam 't Hof van Commerce hun nieuwe videoclip van " Niemand grodder" bij ons in de countryclub opnemen. Het werd een heel leuke ervaring en het resultaat is op Jim tv of TMF te zien of op volgende link:

Dalton
arneierse.jpg
aan het dansen

.